YouTube: Stranger Things
Volledig scherm
© YouTube: Stranger Things

Langverwachte vierde seizoen van ‘Stranger Things’ keert volgende zomer terug naar Netflix

TVGisteren vierden ‘Stranger Things’-fans van over de hele wereld ‘Stranger Things Day’. Het ideale moment voor Netflix om een update over het langverwachte vierde seizoen aan te kondigen. Het vervolg wordt in de zomer van 2022 op het streamingplatform verwacht. Als kers op de taart gaven ze bij Netflix ook nog enkele nieuwe beelden vrij.

0 reacties

  1. Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”
    PREMIUM
    TV

    Martijn uit ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb liever een vrouw die er puur natuur uitziet in plaats van een Barbie”

    Na maanden in spanning afwachten stond melkveeboer Martijn (36) uit Bree te popelen om zijn briefschrijfsters eindelijk te leren kennen. In de vorige aflevering van het VTM-programma ‘Boer zkt vrouw’ zagen we dat drie dames zijn interesse wisten te wekken: Lisanne, Chrissy en Lynnsie. “Eerlijk gezegd twijfelde ik erover om nog één meisje extra op de boerderij te laten logeren”, vertelt hij in een interview met ‘TV Familie’. “Maar dat zou waarschijnlijk te veel zijn geweest om de aandacht te verdelen.” Een gesprek over daten als dertiger, emotionele bagage en hoe de maatschappij kijkt naar landbouwers.
  2. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.