BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Beresterke Van der Haar zet de Belgen een neus en pakt tweede Europese titel, topfavoriet Iserbyt komt niet in het stuk voor

VeldrijdenLars van der Haar (30) heeft zich in eigen land voor de tweede keer in zijn carrière tot Europees kampioen veldrijden gekroond. De Nederlander deelde zijn cross perfect in en rekende in de laatste twee ronden af met Quinten Hermans, die het zilver pakte. Topfavoriet Eli Iserbyt kende een mindere dag en speelde geen rol van betekenis.

64 reacties

  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Wie je ook als zondebok wilt gebruiken , de bondscoach of Eli ? Lars moet het geweldig gevonden hebben , om te zien dat de Belgen elkaar gewoon de vernieling in reden . Met respect naar de prestatie van Lars toe : net de renner die sinds 2017 , geen enkele cross van betekenis meer kunnen winnen heeft , zorgt voor de beschamende afgang van 6 Belgen . Zegt genoeg over het niveau van deze Belgische "toprenners" . Allez , na alle bagger tegenover MvdP en Pidcock : Belgen terug genekt door Hollander
  • René Schoeters

    2 jaar geleden
    Thibau Nys zei al vóór de wedstrijd dat Van der Haar zijn grootste kanshebber was! Straf!
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    De grootste openbaring tijdens dit EK voor mij was Thibaut Nys als co-commentator. Verrassend en vernieuwend en helemaal niet clichématig in zijn repliek en zeer aanwijzend. Chapeau als ge daartoe in staat zijt op die leeftijd. Proficiat.
  • Sam Bedfort

    2 jaar geleden
    Wat is de rol van een bondscoach eigenlijk? Excuses zijn op zijn plaats. Team Thibau behaalt brons bij de beloften en goud in beide elite klassementen.
  • grootaert rené

    2 jaar geleden
    Dat was geen waardig cyclo-cross parcours: meer afdalen dan klimmen,asfaltweg,geen traditionele hindernissen...en iedere vluchter werd gezien door alle achtervolgers!Hopelijk komen er nog echte cyclo-cross parcoursen.En een goede hollander heeft tegen elkaar strijdende Belgen genekt.