Jambon: “Geen lessen te ontvangen van minister die bijkomende gascentrales plaatst”

"We hebben geen lessen te ontvangen van een minister die bijkomende gascentrales plaatst.” Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon zondagmiddag in VTM NIEUWS gezegd in een reactie op de kritiek van federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) op het Vlaamse klimaatplan. “Waar is het federale klimaatplan?”, voegde hij toe.

205 reacties

  • Axel Marckx

    2 jaar geleden
    Jambon en bij uitbreiding de ganse N-VA is vooral gespecialiseerd in het bekritiseren van de andere partijen.
  • Paul Hendriks

    2 jaar geleden
    Jambon moet geen lessen meer ontvangen,hij weet alles al daarom is het de hoogste tijd om dit kleuterschooltje op te heffen, nieuwe verkiezingen aub.
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Voor wie niet meer weet wat het hele idee van "tandpasta terug in tube" wil zeggen, verwijs ik naar de briljante woorden van Wouter Beke. Met betrekking tot de herfederalisering. Waarbij de bevoegdheden van regionaal terug naar federaal gaan! Hij wil het blijkbaar niet! Maar dat zal wel gebeuren! Met of zonder de cd&v.
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Na 25 jaar mogen de Groene betweters nog eens in een regering zetelen , en beginnen al direct alles te verknoeien. En tevens anderen de les te lezen, terwijl ze zelf geen enkel plan in handen hebben , laat staan kunnen voorleggen .
  • Hugo vanderoosbeek

    2 jaar geleden
    Heeft er iemand toevallig iets over de luchtvaart gehoord ? Ik niet... Wordt niet over gesproken. Té vervuilend. Gaat zijn toestand zelf ''regulariseren''. Zal wel zijn...