AFP
Volledig scherm
© AFP

Verstappen zet nieuwe stap richting eerste wereldtitel na winst in Mexico

Formule 1Max Verstappen heeft de GP van Mexico gewonnen. De Nederlander ging na de start meteen voorbij de Mercedessen en gaf die leidersplek nooit meer uit handen. Een nieuwe stap richting een eerste wereldtitel.

21 reacties

  • Ricardo Paulssen

    2 jaar geleden
    Wat praat jij een hoop aannames bij elkaar Marko. Verwacht ook niet anders van een Lewis fan eigenlijk.
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Het klinkt misschien raar, maar deze race heeft net bevestigd dat Max geen half-god piloot is, maar een gewoon goede piloot. De RB is momenteel torenhoog de beste wagen, dat heeft Perez bewezen door bijna voor Hamilton te eindigen. RB ook volledig afgesteld op maat van Max. En dan kan Max niet meer dan wat hij dit seizoen laten zien heeft? In Max zijn plaats, zou Hamilton al 3 races geleden kampioen geweest zijn. Zoals hij eigenlijk ook steeds gedaan heeft de voorbije seizoenen.
  • Jef Lois

    2 jaar geleden
    Verstappen opletten de volgende GP want Wolf en Mercedes gaan je zoeken als je de uitspraken leest van Toto Wolf. Dus zorgen dat je eerst weg bent en doen als zondag ze geen kans geven om je eruit te rijden.
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Ik blijf het zeggen. Hamilton is een goed rijder, maar max is de betere racer. Ik zie Hamilton zo een inhaal beweging nooit doen zoals Max deed bij de start. Dat zijn de echte racers. En zet daar Alonso ook maar bij.
  • Jimmy Helsen

    2 jaar geleden
    @ Bart Bollen : Zet Verstappen de afgelopen 5 jaar in een Mercedes, en hij wordt 5 keer kampioen... Het is zo lang als het breed is, zonder goede wagen wordt niemand kampioen. Wees blij dat we eindelijk weer wat spankracht hebben...