Angelina Jolie
Volledig scherm
Angelina Jolie © EPA

Angelina Jolie reageert op ban ‘Eternals’ in golfstaten: “Trots op Disney, omdat ze alsnog weigeren om dié kus eruit te knippen”

FilmAngelina Jolie (46) heeft gereageerd op de ban van haar nieuwste film ‘Eternals’ in verschillende golfstaten. In de Marvelfilm krijgen we een kus tussen twee mannen te zien, iets wat sommige landen liever willen schrappen. Disney hield echter voet bij stuk en weigerde om de scènes weg te knippen. “Ik ben erg trots”, aldus Jolie. 

6 reacties

  • Rachid bounasser

    2 jaar geleden
    Goed gezegd Robert swillen ben het volledig eens met je
  • Thierry Wolfs

    2 jaar geleden
    Fun fact, de kus scene is wel degelijk verwijderd om gereleased te kunnen worden in China en Rusland maar dat geven ze niet mee om zo hun woke collega's niet kwaad te maken uit schrik voor cancellation..
  • Robert Swillen

    2 jaar geleden
    Ieder land heeft zijn cultuur en normen en waarde . Het wordt tijd dat men dit respecteert, er zou minder haat en oorlog gevoerd worden.Amerika en Europa hoeven de wereld de les niet te spellen.
  • Steve Wildemeersch

    2 jaar geleden
    Waarschijnlijk omdat ruimdenkendheid niet iedereen gegeven is…? Hoe beknopter je denkt hoe beknopter je leefwereld is. Vroeger kon het ook niet dat vrouwen een broek dragen… gelukkig hebben mensen met een open visie dit toch kunnen doorvoeren … waarom anderen rechten ontzeggen die je zelf wel wilt claimen?
  • Evelyne Dewulf

    2 jaar geleden
    Akkoord met je, Tamsin. Trouwens niet alle westerlingen denken hiermee mee. Farinelli-periode indachtig...