Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © Photo News

“We moeten deze generatie meer appreciëren”: bondscoach Martínez vindt dat we verder moeten kijken dan de lege prijzenkast van Rode Duivels

Rode DuivelsRoberto Martínez kreeg al meermaals het verwijt te conservatief te zijn in de selectiekeuze. Maar voor de laatste WK-kwalificatiewedstrijden treedt hij uit zijn comfortzone. In een gesprek met Gilles De Bilde voor VTM Nieuws vertelt de bondscoach over die geleidelijke vernieuwing, maar ook over de huidige ‘Gouden Generatie’ die nog maar één kans heeft om een trofee te pakken. “Deze generatie staat of valt niet met zilverwerk. We moeten deze ploeg meer appreciëren.” 

41 reacties

  • Benny Wouters

    2 jaar geleden
    Er had al langer jongere spelers ingepast moeten worden
  • Kurt Lambrecht

    2 jaar geleden
    Zijn eigen wanprestatie wat goed praten…zielige vent jongens
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Ik ga dat verhaal ook vertellen op mijn werk : niets verkopen maar zeggen aan mijn baas dat hij verder moet kijken dan de verkoopcijfers, dat ik het verkoopplatform in het bedrijf veranderd heb. Eens kijken of hij mij hier ook 3 miljoen voor per jaar zal betalen.
  • Red dlz

    2 jaar geleden
    Dan hadden we ook geen trainer nodig gehad die 3 miljoen per jaar verdient als het toch maar is om verder te kijken dan "prijzen pakken"
  • Lieve Burssens

    2 jaar geleden
    een meester in het verdoezelen van zijn eigen tekortkomingen.