©  GMAX AGENCY

Roberto Martinez staat nu ook bovenaan verlanglijst Aston Villa: “CEO is al heel lang grote fan”

Er gaat geen maand voorbij zonder de naam van Roberto Martinez ergens opduikt als ‘topkandidaat om nieuwe coach te worden’. Eerst was er FC Barcelona, dan Newcastle United en nu ook Aston Villa. De kans dat onze bondscoach effectief al terug naar de Premier League trekt, lijkt klein.

Jonas Withouck

Aston Villa is op zoek naar een opvolger voor Dean Smith, hun ex-coach die ze zondag op straat zetten na enkele mindere resultaten. The Villans staan pas vijftiende in de Premier League en verloren vrijdag op het veld van Southampton met 1-0.

In het Engelse The Sun worden Roberto Martinez en Steven Gerrard als mogelijke opvolgers genoemd. Ex-Chelsea-verdediger John Terry zou het alvast niet worden. “We nemen onze tijd om een nieuwe coach aan te stellen die een grote impact kan hebben”, zei CEO Christian Purslow. Volgens de Engelse krant is Purslow al heel lang een grote fan van Roberto Martinez.

Het probleem voor Aston Villa: Roberto Martinez wil naar het WK 2022 met de Rode Duivels en Steven Gerrard voelt zich uitstekend als hoofdcoach bij Rangers in Schotland. Het is dus wel heel ambitieus van The Villans om deze twee coaches bovenaan de verlanglijst te zetten.

 ©  ISOPIX

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer