Teslabaas Elon Musk.
Volledig scherm
Teslabaas Elon Musk. © REUTERS

Aandeel van Tesla zakt stevig op Wall Street na poll op Twitter

Het aandeel van Tesla heeft op de beurs van Wall Street klappen gekregen. Beleggers zetten het aandeel maandag aanzienlijk lager vanwege de opvallende poll op Twitter van topman Elon Musk over de vraag of hij aandelen in Tesla moest verkopen. De miljardair zorgde in het verleden vaker voor ophef met zijn tweets.

11 reacties

  • Michel Jacobs

    2 jaar geleden
    Miljardairs moeten net als iedereen belastingen betalen, de ontwijkingsmechanismen zijn schandalig..Een onevenredig groot deel vind ik echter ook discriminerend. Het zou veel eerlijker zijn om bedrijven te belasten op oneerlijke productie methodes die een onethisch concurrentiëel voordeel opleveren tegenover eerlijkere bedrijven: productie in fiscaal gunstigere -en lageloonlanden, productie aan lagere vervuilings-en energienormen, productie met lagere veiligheids -en milieuprotectienormen, enz..
  • patrick Van der Spiegel

    2 jaar geleden
    Ze staan nog veel te hoog .tesla is het minst betrouwbare auto merk .kijk maar naar de meest betrouwbare auto merken allemaal Japanners en Aziatische merken .
  • jan geens

    2 jaar geleden
    Tja, natuurlijk wil hij tegen die koersen aandelen verkopen . Tesla is immers meer waard dan alle andere autoconstructeurs samen .. Ik zou op die blinde emotie ook wel wat cashen ... En als je dan een poll doet lijkt het alsof je het niet voor het geld doet .
  • Bruno Weymeis

    2 jaar geleden
    @raf Peeters Als Musk niet verkoopt moet hij geen belastingen op de meerwaarde betalen hè! Zijn keuze…
  • Bart Verbeeck

    2 jaar geleden
    Proficiat aan Musk. Waarom de overheid iets geven dat je niet moet geven? Trouwens aan de haters, investeer zelf je eigen geld in een hoog risico project en kom dan is terug.