Drake (rechts) maakte een gastoptreden tijdens het concert van Travis Scott (links) waarbij 8 mensen om het leven kwamen. ©  AFP

Drake reageert op drama Astroworld: “Mijn hart is gebroken”

De Canadese rapper Drake, die vrijdag ook op het podium stond tijdens het optreden van collega-rapper Travis Scott in Houston waarbij 8 mensen om het leven kwamen in het gedrang, heeft voor het eerst gereageerd op het drama.

jvh

Drake maakte een gastoptreden tijdens het concert van Travis Scott op het festival Astroworld. “Ik heb die verwoestende tragedie de afgelopen dagen proberen te begrijpen”, aldus de rapper op Instagram. “Mijn hart is gebroken voor de families en vrienden van zij die hun leven verloren, en voor iedereen die lijdt. Ik zal voor hen blijven bidden, en van dienst zijn op elke manier die ik kan.”

Bij het gedrang tijdens het optreden kwamen 8 mensen om het leven, en raakten minstens 300 mensen gewond. Scott wordt fel bekritiseerd voor het drama, met name omdat hij bleef zingen terwijl de bewusteloze lichamen uit de mensenmassa werden gehaald. Verschillende concertgangers dienden al een rechtszaak in, tegen Scott én tegen Drake.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer