Tom Waes vertelt in Dag Allemaal over wat hem gelukkig maakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Waes vertelt in Dag Allemaal over wat hem gelukkig maakt. © Joel Hoylaerts / Photo News

Tom Waes over succes en gezinsgeluk: “M’n kinderen staan zoveel verder dan ik destijds”

ShowbizzAl jaren rijgt Tom Waes (52) de successen op tv aan elkaar. Maar zijn grootste geluk schrijft hij vooral toe aan zijn gezin, in plaats van aan zijn professionele overwinningen. “Dat Milo en Isah zeggen dat ik een goede papa ben, is véél belangrijker dan televisie maken”, aldus Tom. Daarnaast verklapt de acteur ook wat hem kwaad maakt, kijkt hij vooruit naar de nieuwe seizoenen van ‘Undercover’ en ‘Reizen Waes’ en vertelt hij over een bijzondere ontmoeting met Linda De Mol. 

4 reacties

  • Paul Boutsen

    2 jaar geleden
    Sorry Tom, maar je kinderen gaan 2030 niet eens halen. Ze zullen verschroeien, verdrinken of weg gewaaid zijn. Niet naar onze premier geluisterd in Glasgow?
  • monica claes

    2 jaar geleden
    Ik denk ook dat onze kinderen verder staan als ons, maar zij gaan het wel moeilijker hebben, dus hebben ze deze voorsprong nodig.
  • Annette Van Meervelde

    2 jaar geleden
    We wachten vol ongeduld Tom.. Jij bent de enige waar we de tv voor op een vlaamse zender zetten.
  • Jan Legein

    2 jaar geleden
    Top kerel ! Kijk al uit naar de nieuwe reeks
  1. Na voorwaardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging
    showbizz

    Na voorwaarde­lij­ke celstraf voor ‘Temptation’-Me­gan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldple­ging

    Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos - bekend van ‘Ex on the beach’ - had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse juicekanaal RealityFBI, dat bevestiging zou hebben gekregen van het Nederlandse Openbaar Ministerie.
  2. COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”
    PREMIUM
    Royalty

    COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsban­ket, maar waarom wél feesten en amper koninklij­ke taken?”

    Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten. Tenzij het om een feestje gaat. “Het contrast met onze prinses Elisabeth is erg groot.”