VTM
Volledig scherm
© VTM

Gert Verhulst reageert op de harde woorden van Gordon in ‘K2 zoekt K3’: “Als je als jury geen kritiek mag geven, waarom zitten we er dan nog?”

TVAfgelopen zaterdag nam Gordon (53) weer geen blad voor de mond in ‘K2 zoekt K3’. Vooral Remi kreeg het tijdens de aflevering hard te verduren. “Je bent een lieve jongen, maar volgens mij is de wedstrijd voor jou straks afgelopen”, klonk het onder meer. In een interview met MNM reageert Gert Verhulst nu op de harde uitspraken van het veelbesproken jurylid.

10 reacties

  • ria vermeylen

    2 jaar geleden
    Als je aan de ene jongen 100 punten geeft die bij mij echt niet zo goed was en de andere 30 die bij mij echt niet zo slecht was dan vind ik dat niet in verhouding en niks kan dat verklaren
  • hans jacobs

    2 jaar geleden
    Voor Mij mag heel de Jury Nederlanders zijn, want zij durven tenminste terechte kritiek te geven!
  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Hun grofheid stoort vele mensen
  • Johny vanderlinden

    2 jaar geleden
    Hebben we in België dan geen bekwame juryleden misschien, altijd die import van afgedankte Nederlanders waar is dat goed voor. Belangstelling misschien?
  • Elke Celis

    2 jaar geleden
    Ok Gordon kán grof uit de hoek komen, maar Gert heeft wel een zeer goed punt. Het is niet alsof ze kandidaten doodleuk uitlachen en een toekomstig groepslid van K3 mag sowieso inderdaad wat eelt op de ziel kweken. Ik bedoel, het is toch de bedoeling dat ze de volgende generatie kinderen gaan entertainen?! Iedereen in die branche heeft maar beter een olifantenhuid en de generatie evenzeer.