Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Vakbonden en werkgevers roepen op tot maximaal telewerk waar dat mogelijk is

De sociale partners, verenigd in de Groep van Tien, roepen op tot maximaal telewerk waar dit mogelijk is, en dit zeker tot het einde van het jaar. Dat staat in een gezamenlijke oproep die bonden en werkgevers woensdag lanceren. De oproep volgt op een onderhoud met minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).

15 reacties

  • Hendrik Goris

    2 jaar geleden
    Sommige kleine baasjes (die klein zullen blijven) hebben hun personeel rond zich nodig om zich belangrijk te voelen. Ik werk gelukkig voor een firma waar je zelf beslist of je thuis werkt of niet. Ook geen tikkklok. Uiteindelijk word je beoordeeld op de resultaten, dat is de enige slimme manier.
  • christophe lammens

    2 jaar geleden
    Telewerk is goed voor de Werk-Thuis balans en moet een blijver worden, maar ik evenwicht. Geen verplichting alle dagen van de werkweek. Dat is niet goed voor het collectief functioneren in team en al zeker niet voor de mentale gezondheid. Want dit wordt steeds vergeten.
  • Sonia Vandeleene

    2 jaar geleden
    Wat ben je met verplicht telewerk als de mensen massaal kunnen bij elkaar blijven komen thuis, bij de hobby's al dan niet van kinderen, in de horeca en noem maar op. Men verplicht mondmaskers in de winkels waar het niet nodig is maar verplicht het niet overal waar het net wel nodig is zoals op de speelplaats wel en in de klas niet als men stilzit en dit voor hele lagere school of zoals bij de hobby's. Nee weeral die belachelijke absurde regels in deze dictatuur, met nva is zelfde =bespaart zorg
  • Johan Renier

    2 jaar geleden
    Met de huidige energieprijzen kan men zich beter gaan warmen op het werk
  • Jos Jansen

    2 jaar geleden
    Enkel verplichten zal helpen