.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Getty/Annelies Vanhove

Mijn partner en ik hebben nog amper seks. Hoe gaan we hiermee om? Seksuoloog Wim Slabbinck weet raad

In een nieuwe videoreeks geeft seksuoloog Wim Slabbinck elke week advies rond thema’s waar veel koppels zich vragen over stellen. In deze eerste aflevering legt Slabbinck uit wat je kan doen wanneer er sleur in je relatie sluipt. Wat als jij en je partner amper nog seks hebben? “Heel belangrijk is dat je je realiseert dat hoe jij verlangt niet is hoe jouw partner verlangt”, legt Slabbinck uit.

8 reacties

  • Hugo hofmans

    2 jaar geleden
    Hoe gaan we daarmee om ? Problemen tot en met en in veel gevallen een echtscheiding. Als beide partners op seksueel vlak totaal anders zijn, het anders beleven, anders aanvoelen dat ontstaan er problemen die het dagelijks leven niet meer mogelijk maken. Een echtscheiding is dan meestal de enige oplossing. De evenwaardigheid moet er zijn en als die er niet (meer) is, vergeet je huwelijk dan maar. Ik weet wat ik zeg.
  • Myriam Van Reck

    2 jaar geleden
    Wij zijn bijna 43 jaar gehuwd en sex is heel belangrijk in een relatie !
  • Joan Lute

    2 jaar geleden
    Veel te vaak wordt de frequentie waarop je sexualiteit beleeft met je partner onterecht als maatstaf genomen om te bepalen of je relatie goed is of niet. Vaak zijn er ook allerhande problemen zoals financiële zorgen, pijnlijke lichamelijke problemen of ziekte, het verlies van een dierbare met het daarbijbehorende verdriet dat aan de basis liggen waardoor je sexueel minder actief kunt zijn. Uit ervaring weet ik dat dit niet betekent dat je je partner niet kan helpen te genieten uit liefde.
  • piet devlieger

    2 jaar geleden
    Om rustiger (daarom niet per sé zonder sex) te leven besef je het best dat sex één van de meest overschatte dingen is in het leven. Het Engelse woord 'overrated' is wel beter uitgedrukt dan overschat.
  • Geert Vermuyten

    2 jaar geleden
    Je gaat na een bepaalde tijd richting broer zus relatie….