Direct naar artikelinhoud
Extra EditieBeter leven

Beter slapen? Sterkere spieren? Gezonder eten? Lees onze extra Digitale Editie over beter leven

Beter slapen? Sterkere spieren? Gezonder eten? Lees onze extra Digitale Editie over beter leven
Beeld DM / Kiuw

Op donderdag 11 november krijgt u als lezer een extra Digitale Editie rond beter leven. We scheiden feiten van fabels, geven tips om beter te slapen, om meer spieren te kweken en we vragen ons af waarom we sommige gewoontes niet kunnen afleren. 

Laten we maar gewoon eerlijk zijn: het schiet er soms bij in.

We willen allemaal gezonder leven, gebalanceerder eten en genoeg bewegen. Maar hoe graag we het ook willen, op sommige dagen lukt het gewoon niet. Zo veel vraagt onze aandacht. Vrienden, een partner, kinderen, het werk; dat boek dat ergens nog rondslingert en de steeds langer wordende to watch-list op Netflix en Streamz.

Tijd is ons kostbaarste goed. En die tijd lijkt soms te beperkt. Juist daarom brengen we op deze feestdag deze Extra Digitale Editie rond beter leven.

In een wereld waarin de goedbedoelde adviezen je soms om de oren vliegen, en iedereen een mening lijkt te hebben over hoe we ons leven moeten inrichten, kan een duidelijke maar kordate gids soelaas bieden. Een gids die feiten van fabel scheidt, tips geeft om bijvoorbeeld beter te slapen of meer spieren te kweken én inzicht biedt in onze denkprocessen en vastgeroeste gewoontes.

Die Extra Digitale Editie kunt u eenvoudig en gratis downloaden op uw tablet of lezen op uw smartphone. 

Download meteen de app ›

Waar vind ik de Digitale Editie van De Morgen in de app?

Op uw tablet kan u meteen door de Digitale Editie bladeren bij het openen van de app van De Morgen. Op uw mobiele telefoon kan u naar de Digitale Editie gaan door op de ‘Editie’-knop in het menu te drukken.  

Over de app van De Morgen

Voortaan is alles wat De Morgen te bieden heeft in één mobiele app terug te vinden. Er zijn nu drie manieren om het nieuws en de verhalen van De Morgen te lezen.

Wie de app opent, komt meteen terecht in De Morgen Live. Daarmee hebt u de hele dag door toegang tot het meest recente nieuws, aangevuld met duiding, analyse, interviews en prikkelende meningen. Via pushmeldingen houden we u op de hoogte van wat vandaag belangrijk en relevant is.

Achter de nieuwe Editie-knop kan u elke ochtend om 5 uur onze Digitale Editie terugvinden. Dat is een overzichtelijke weergave van alle verhalen uit de krant, verrijkt met extra foto’s, video’s, voorgelezen columns en podcasts en longreads. 

Daar is ook de Print Editie te raadplegen, de digitale weergave van de papieren krant. Die kan u makkelijk digitaal doorbladeren en elk artikel openen in een handige leesweergave.