©  REUTERS

Zweden, met Ibrahimovic, loopt een blauwtje tegen Georgië, Rusland en Noord-Macedonië halen fors uit

In de WK-kwalificaties verloor Zweden, met Zlatan Ibrahimovic in de basis, verrassend in en tegen Georgië met 2-0. Rusland en Noord-Macedonië waren dan weer een maatje te groot voor respectievelijk Cyprus en Armenië.

Jens Heylen

Na acht maanden keerde de 40-jarige Ibrahimovic terug in de basiself, maar ook hij kon Zweden niet op sleeptouw nemen. Twee doelpunten van Kvaratskhelia zorgden voor duur puntenverlies voor Zweden. Spanje kan namelijk straks over de Scandinaviërs springen als het wint in Griekenland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Van groep B naar groep A waar Azerbeidzjan Luxemburg ontving. Het waren de Luxemburgers die aan het langste eind trokken met 1-3. In groepen H en J was het verschil nog duidelijker. Rusland rolde het Cyprus van Standard-verdediger Kostas Laifis op met 6-0, terwijl Noord-Macedonië met een forfaitscore ging winnen in Armenië. Aleksandar Trajkovski (ex-KV Mechelen en Zulte Waregem) opende daar de score.

Rusland diept zo z’n voorsprong op Kroatië verder uit tot vijf punten. Noord-Macedonië staat momenteel tweede achter Duitsland.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer