Marcelo Ballardin
Volledig scherm
Marcelo Ballardin © Play4

Venijn en verrassing in onwaarschijnlijke finale: dit was ‘De Slimste Mens’

TVHij hinkte zowat de gans aflevering achterop, maar een perfect filmfragment en 150 seconden bonus leverden nieuwkomer en chef-kok Marcelo Ballardin toch een overwinning op. Het venijn en de verrassing zaten dit keer echter in de finale waar Hollandse Merol haar duivels ontbond, ruim 150 achterstand in een wip weg werkte en vervolgens intensivist Geert Meyfroidt genadeloos naar huis speelde. We schreven het al: er dreigt groot onheil voor de Vlaamse kandidaten van ‘De Slimste Mens’.

6 reacties

  • WALTER MENSAERT

    2 jaar geleden
    Geert verdiende door te gaan.
  • Michel Vandewiele

    2 jaar geleden
    Leuk programma, eens goed gelachen, doet deugd ik kijk uit naar maandag.
  • Patrick Verbelen

    2 jaar geleden
    Ik heb zo het idee dat de kandidaten dit seizoen hun eigen vragen moeten mee brengen? Zit er een sporter in dan krijgt die vragen over sport, is het een kok dan gaat het over eten. Komaan he
  • Monique Moens

    2 jaar geleden
    Dat vind ik ook. Sommige vragen kan een kind van 6, sommige denk je wat is dat? Of is dit juist het concept van de quiz? Zo kan je natuurlijk manipuleren. Ik kijk af en toe vooral voor de grapjes.
  • Ferdi D'hertefelt

    2 jaar geleden
    Dit spel wordt niet eerlijk meer gespeeld . Er worden vragen gesteld aan bepaalde kandidaten waar een kind van 6 jaar het antwoord op weet . Waarom heeft Eric een pak zogenaamde vragen in zijn hand . Ik kijk alleen nog voor de grappen . Dit was een goed programma maar het nieuw is er wel af. Woestijn vis kan beter.kiekenkotkwis is 10 keer beter.