Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

‘Vlaanderen zingt Hazes’: wat een noodoplossing moest zijn door Andrés burn-out, bewijst zich tot nieuw feestconcept

MuziekPintjes op het podium en Hazes-medleys waar het feest vanaf druipt. Geserveerd door Christoff, Metejoor en co. Als een ode aan André Hazes zaliger en zijn zoon, die gastheer zou zijn maar forfait gaf door z’n burn-out. Zijn afwezigheid en de coronapiek vertaalden zich in her en der een leeg stoeltje in de Lotto Arena, maar bovenal dat ‘Vlaanderen zingt Hazes’ als nieuw feestconcept het daglicht zag. Morgen nog een derde keer en vanaf volgend jaar zelfs jaarlijks, zoals ze dat in Holland al 10 jaar doen.

11 reacties

  • ingrid vermeire

    2 jaar geleden
    doe maar op! festivals, zuippartijen, enz... en wij (gevaccineerden) weer eens in ons kot gevangen zetten! doe zoals in Oostenrijk, niet gevaccineerd = nergens welkom! je ziet enkel manifestaties die de staats(stads)kas kunnen vullen, zijn welkom! brood en spelen, maar kerst kan je vergeten! het brengt toch niets op!
  • van den eeden maria

    2 jaar geleden
    Overpoort in Gent , Lichtshow in Gent goed voor klimaat , feesten in de Lotto Arena wat een geluk toch dat die corona pas er is nietwaar.
  • Philippe Vanbelleghem

    2 jaar geleden
    En de cijfers die blijven stijgen . 1 grote cluster maar winstbejag gaat voor op de gezondheid.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Johnny, men moet niet "enkel bezorgd om kinderen zijn". Iedereen is het waard en dit drama treft vooral volwassenen en ouderen tov kinderen. Ook zij waren ook ooit een kind.
  • rik casteleyn

    2 jaar geleden
    Weer goed voor 5000 bijkomende besmettingen en dan nog 50.000 van de feestjes achteraf in Gent en de ziekenhuizen liggen vol op intensieve .Tegen eind van de maand 20000 besmettingen per dag ! Ministers willen Geen lockdown ; Virologen een LIGHT lockdown ; De Belgische bevolking wil een VOLLEDIGE lockdown van 1 maand . Wanneer gaan de ministers luisteren en de horeca los laten??????????, Schaf het CST af !!!!!!!