BELGA
Volledig scherm
© BELGA

PROMOJAGERS SUPERTIP. Tot en met zondag kan je voor helft van de prijs naar Plopsa-parken (als je groter bent dan 1 meter)

Het is Singles Weekend in alle Plopsa-parken. Wie groter is dan 1 meter en online tickets bestelt met een speciale code, krijgt maar liefst 50 procent korting. De leden van Promojagers België zijn erg enthousiast over de aanbieding en taggen elkaar volop. Beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

5 reacties

  • Emi Hergersberg

    2 jaar geleden
    nog niet gratis wil ik er naartoe... De benzine is me te duur. ik heb daar bovendien niks te zoeken en amuseer me best heel gezellig thuis :-)
  • Gaston Miar

    2 jaar geleden
    Ondertussen ontstaan grote problemen in de ziekenhuizen! Gezond verstand = nihil
  • nicole desseyn

    2 jaar geleden
    De helft ja maar ze zullen eten wel flink opslaan !
  • Dany Herman

    2 jaar geleden
    Lok de mensen maar verder in een massa zodat er zeker nog veel meer virus kan rondgaan Maar kom niet klagen achteraf en papiertje of bewijs cst gaat niets maar ook niets veranderen denk dat dit nu toch al duidelijk moet zijn
  • Kevin Van den Bossche

    2 jaar geleden
    Ja, maar denk er aan dat er van 11 tot en met 14 november Rode Kruis-Vlaanderen Dag is in Plopsaland De Panne. Dit is een Gratis dag voor Bloedgevers en Vrijwilligers. Wachttijden van 90 tot 105minuten bij de topattracties gisteren. Al waren er gisteren ook enkele attracties de even gesloten waren door technische storingen. Dus je betaald wel de helft, maar de kans is groot dat je maar de helft van de attracties kunt doen.