VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Jules Hanot schrijft een brief aan Matteo Simoni: “Ik had liever niet gezien hoe je als een Robin Hood uit de solden ten strijde trok”

TVIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week schrijft hij Matteo Simoni, die momenteel te zien is in ‘De Bende Van Jan De Lichte’. “Dat VTM de verfilming van Louis Paul Boons schelmenroman jaren op het schap liet liggen, deed al weinig goeds vermoeden en toen ik, eindelijk, meegetroond werd naar het 18de-eeuwse Aalst, kon dit tergend traag voortkabbelende avonturenverhaal amper boeien.”

14 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Ik had er ook meer van verwacht van deze serie met goeie acteurs ...🙄 Maat is meer een tegenvaller
  • marijke couvreur

    2 jaar geleden
    Wij blijven kijken. Het is eens iets helemaal anders. Matteo Simone mag gelijk welke rol spelen. Hij blijft goed. En ook heel grote fan van Tom Van Dijck.
  • Benny Lagae

    2 jaar geleden
    Ik vind er ook niks aan.
  • Linda D'Haese

    2 jaar geleden
    Dit heeft niet veel te maken met het originele boek denk dat ze het anders niet mochten uitbrengen wegens te belastend voor de rijke adel en de katholieke kerk die toen de mensen als slaven behandelden
  • Marina Kristoffersen

    2 jaar geleden
    Ik vind het een top serie en Matteo Simoni vind ik super in deze serie , je kan hem nu in een serieuzere rol zien en hij doet dit prima . Kijk uit naar het vervolg en ja muggenzifters zullen er altijd zijn .