REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hamilton houdt WK-strijd spannend na bewogen titanenstrijd met Verstappen in Brazilië

Formule 1‘t Blijft spannend in de Formule 1. Lewis Hamilton zette vanavond de GP van Brazilië naar zijn hand na een beklijvend duel met rivaal Max Verstappen. Daardoor sluipt de Brit dichterbij in de WK-stand.

24 reacties

  • Paul van de velde

    2 jaar geleden
    Zonder ongelukken wordt LH kampioen omdat de wagen sneller is. Je kon in vorige races zien dat Mercedes op het einde meer uit de motor haalde dan MV uit zijn bolide kon persen. Het zou dan ook een wonder zijn dat MV wereldkampioen zal worden, maar het is hem zeker gegund.
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Beetje ironisch dit. Er wordt de laatste tijd hier en daar gesugereerd dat Mercedes het spelletje vuil zou durven spelen en in staat zijn Verstappen van de baan te rijden als de mogelijkheid zich voor doet. En dan doet Verstappen dit. Eerlijk gezegd geen verrassing voor mij, Verstappen is volledig in staat om het zo inderdaad te spelen. Zal de komende races waarschijnlijk nog gebeuren.
  • johan fransaert

    2 jaar geleden
    ik heb een prachtige wedstrijd gezien, hier was de Mercedes en Hamilton duidelijk sneller de volgende race is er een die beduidend trager is met veel meer bochten wat denk ik meer op maat van de RB is geschreven maar iedere race moet eerst gereden worden.
  • Jef Lois

    2 jaar geleden
    Blijkbaar zij er hier mensen die vergeten zijn wat devBrit in Engeland met Verstappen gedaan heeft tegen 300 per uur.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Juist dank weer de safety car fase die meer wedstrijden vervalst dan wat anders. Technisch perfect mogelijk,waarom geven ze de rijders als je al een voorsprong bijeen gereden hebt hun tijd niet terug?.Overigens ,zou die "nieuwe motor" van Hamilton toch eens willen deftig controleren,dit was niet normaal de overschot aan kracht tegenover het hele rijdersveld,voor mij stinkt de zaak behoorlijk.