De tweet van Eloïs Rousseau.
Volledig scherm
PREMIUM
De tweet van Eloïs Rousseau. © RV

Conner Rousseau krijgt haatberichten vanop ziekbed, tot woede van zijn zus: “Al post hij 100.000 selfies... moet je hem daarom dood wensen?”

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is zaterdag – op zijn 29ste verjaardag – met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft een cyste op de nier en wordt in december geopereerd. Rousseau postte een selfie vanop zijn ziekbed en kreeg daarop niet alleen bemoedigende reacties, maar ook heel wat berichten van mensen die hem uitlachten en zelfs dood wensten. Walgelijk, vindt zijn jongere zus Eloïs (25), die het op Twitter opnam voor haar broer. “Mensen lachten omdat Conner opgenomen is op spoed. Dat was er zó ver over.”

31 reacties

  • jozef smets

    2 jaar geleden
    Beste Conner, mijn naam is SMETS Jozef wonende te Knokke-Heist. Denk vooral niet dat ik kapitaalkrachtig ben. Ik kende jou persoonlijk niet zo goed. Na jou passage in het huis heb ik je beter leren kennen. Ik vind jou een prachtige persoon.Ik deel volkomen jouw visie over de politiek.Ik begrijp heel goed wat jij nu doormaakt ingevolge uw gezondheid.Ikzelf ben reeds 23 jaar chronisch pijnpatient. Mijn stem heb jij. Ik hoop dat er in de politiek naar jou geluisterd wordt.Hou vol, doe zo voort.
  • Pol V

    2 jaar geleden
    Spoedig herstel ! Als hebben we politiek andere ideeën, ge zijt ne rappe gast!
  • Johan Vancaneghem

    2 jaar geleden
    Een beste kerel die Conner Rousseau, zelf zou ik er niet voor stemmen, wat naïef, maar goed van inborst, en vol goede intenties. Hopelijk raakt niet ontgoocheld en verbitterd in z'n latere leven. Eigenlijk lijkt die jongen wat te braaf voor de politiek, ik kan natuurlijk verkeerd zijn. Ik wens hem veel beterschap toe.
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Een voorspoedig herstel gewenst Conner.
  • Danny Vanaudenhove-Lostermans

    2 jaar geleden
    Ik ben niet bezig met politiek, geen fan van Conner Rousseau of een andere politieker, mij is het altijd om de mens te doen. Al wie die haatberichten schrijft kan ik maar zeggen dat Karma je vroeg of laat weet te vinden. Wat als het je kind, ouder of geliefd familielid is, zouden jullie blij worden van zo een haatberichten. Heel laag bij de grond en ik zou mij diepschamen als ik jullie was. Wat vandaag bij een ander gebeurd kan morgen bij jou gebeuren. Domme, égoïstische 'mensen'