rv
Volledig scherm
© rv

Kristel Verbeke en UNICEF België bundelen krachten in strijd tegen kinderarmoede

ShowbizzKristel Verbeke (45) wordt ambassadrice van UNICEF. Samen met vier andere afgevaardigden - Tom Waes, Helmut Lotti, Nafi Thiam en Henri PFR - helpt het voormalige K3'tje de rechten van ieder kind te verdedigen. Kristel zal zich vooral inzetten in de strijd tegen kinderarmoede. “Ik heb een blijvende connectie met kwetsbare kinderen, want ik was ooit één van hen.”

6 reacties

  • Tamsin Andersen

    2 jaar geleden
    Kinderarmoede zal nooit opgelost geraken. Er zijn mensen die nog niet eens voor zichzelf kunnen zorgen, maar ze vinden wel dat ze “recht” hebben op kinderen. Bovendien hebben de meeste migranten en vluchtelingen nog nooit van geboortebeperking gehoord en zorgen zo voor nóg meer kinderarmoede.
  • Moniek Smets

    2 jaar geleden
    Ik geef al vele jaren niets meer aan die grote organisaties, dat is alleen maar zakkenvullers Als ge 100euro geeft gaat er daadwerkelijk 1euro bij de bevolking de rest blijft plakken .
  • Jef Bardy

    2 jaar geleden
    De kindjes kunnen hier niets aan doen en moeten geholpen worden. Maar als je het programma ‘zorgen voor mama’ gezien heb, zag je dat er ouders waren die niet wilden gaan werken. Hoe kunnen die dan voor hun kinderen zorgen?
  • Patrick Verbelen

    2 jaar geleden
    Hoeveel van de opgehaalde centen zouden echt tot de "arme kindjes' komen? Gloednieuw wagenpark, waar ze ook maar opereren, op alles bedrukking UNICEF. Dan zijn er nog de TV spots waar ze om geld schooien, dat is platte commerce op de kap van armen.
  • Kim Hoeck

    2 jaar geleden
    En op wat gaan ze zich baseren? Lage inkomens! Ok die hebben het ook nodig maar je zou verschieten hoeveel mensen met een degelijk inkomen ook amper rondkomen voor hun gezin…