© Twitter

En nog een verkeersovertreding, opnieuw bestelwagen aan station Berchem: “Dit is on-be-grijpelijk”

Na de twee dodelijke ongevallen vorige week aan het Burgemeester E. Ryckaertsplein voor het station van Berchem, is er maandagochtend opnieuw een bestelwagen op het plein gereden. Antwerps gemeenteraadslid Imade Annouri (Groen) deelde de foto maandag op Twitter.

rvre

LEES OOK: Stationsplein Berchem, een week na het dubbele drama: “Een grote, lelijke, ongedefinieerde, levensgevaarlijke kattenbak”

“Dit is on-be-grijpelijk”, schrijft Imade Annouri op Twitter. Hij kreeg maandagmorgen een foto toegestuurd van een bestelwagen die ’s morgens geparkeerd stond op het stationsplein in Berchem. De bestelwagen staat op het autovrije deel van het plein waar vorige week nog twee dodelijke ongevallen gebeurden. Die ongevallen waren het gevolg van twee verschillende vrachtwagens die het verboden deel van het plein opreden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Er werden paaltjes gezet aan één kant van het plein en nadarhekken langs de andere kant. De bestelwagen is toch nog op het plein geraakt, waarschijnlijk langs de kant van de hekken. “Ik zag zelf in de voormiddag ook nog een zwarte pick-up truck staan op het autovrije deel van het plein. Zolang er ruimte is om die overtreding te maken, zal die overtreding ook blijven gebeuren. Het plein verdient een deftige heraanleg. Enkel een structurele heraanleg zal helpen”, zegt Annouri.

LEES OOK: Ouders van studente (18) die doodgereden werd aan Berchem-station: “Vallery was onze diamant”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen