Ronny Retro op 'Moose Bar XL' in Sportpaleis Antwerpen, eind september.
Volledig scherm
Ronny Retro op 'Moose Bar XL' in Sportpaleis Antwerpen, eind september. © Frank Bahnmuller

‘Big Brother’-finalist Nick wil - op nieuwjaarsdag - de Lotto Arena uitverkopen als Ronny Retro: “Als dit lukt, maak ik er een jaarlijkse traditie van”

ShowbizzDen iejenigen echten strikes again. Na z’n passage in het ‘Big Brother’-huis, een aanval op de hitlijsten met ‘Zuipte Wa Teveel’ en een gesmaakte dj-set eind september op de Moose Bar XL, schakelt Ronny Retro - het muzikale alter ego van Nick Kraft - een versnelling hoger. Met een eigen bal, op één januari in de Antwerpse Lotto Arena. “En zeggen dat dit alles ooit begon als een grap.”

  1. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.
  2. Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt
    PREMIUM
    Royalty

    Charles neemt taak weer op, maar plan voor zijn begrafenis wordt permanent bijgewerkt: dit gebeurt er wanneer koning overlijdt

    Volgende week neemt de Britse koning Charles (75) zijn officiële taken weer op, na z’n behandeling voor een kwaadaardige tumor. Dat kondigde hij vrijdagavond aan. Buckingham Palace heeft de afgelopen maanden rekening gehouden met een rampscenario. Het draaiboek van zijn begrafenis is daarom regelmatig bijgewerkt, net zoals dat gebeurde bij de Queen. Mocht Charles sterven, dan treedt ‘Operation Menai Bridge’ in werking. Hoe ziet dat er exact uit?