Lewis Hamilton.
Volledig scherm
PREMIUM
Lewis Hamilton. © Photo News

Ook onze F1-watcher zag in São Paulo een buitenaardse Lewis Hamilton: “Zoals eerder alleen ene Ayrton Senna deed”

Formule 1De remonte van Lewis Hamilton (36), vorige zondag in São Paulo, was niet de strafste ooit. Tenminste: als je alleen naar de cijfers kijkt. Er waren er die van verder dan tiende op de startgrid wonnen. Maar als je naar de omstandigheden kijkt, zie je een ander plaatje. Wat de zevenvoudige wereldkampioen vorige zondag liet zien, was van een andere planeet.

38 reacties

  • Eddy De Bilde

    2 jaar geleden
    Ben helemaal eens met Willy Willems.Zelf de mannen van HAAS zouden in de wagen van Hamilton winnen.Geef Hamilton een middelmatige auto en dan zien of hij het zelfde doet.Zo ja dan is hij de allerbeste maar weet zeker dat hij dat niet kan!Al jaren heeft hij de beste auto.Denk dat de helft van de racers van nu wereldkampioen zouden worden in zijn bolide
  • Kristof Degros

    2 jaar geleden
    Iedereen die in de F1 in een wagen zit kan wel met een wagen sturen. Enja de motor was nieuw, dus hij moet ook niet zoveel meer sparen voor de komende races. Maar hij heeft ze toch moeten passeren. Enja er is drs, maar alleen aan drs lag het niet. Het kan nog spannend worden
  • Marie Vanakker

    2 jaar geleden
    Een top piloot als Senna presteerde beter dan gelijk wie in de regen. Als er ook maar 1 druppel valt zie je Hamilton verdwijnen uit de punten omdat dan zijn instant win Mercedes het niet meer voor hem kan doen. Vergelijk hem a.u.b niet met Senna dat bevestigd alleen maar mijn vermoeden dat alle reporters met een Mercedes rijden. Zoals Gert Vermersch van playsports, die kraamt ook je reinste onzin uit over zijn "superster" en lieveling Hamilton.
  • freddy vandersmissen

    2 jaar geleden
    Hamilton komt nog niet aan de enkels van Ayrton Senna. Voor mij is en was de allerbeste piloot ooit Nigel Mansell !
  • Willy Willems

    2 jaar geleden
    Buitenaardse prestatie...ik zag een racer met een auto die 20 km.per uur sneller ging dan al de rest op het circuit. Op die manier zou zelfs zoon Shumacher vooraan geraken.