Tesla-topman Elon Musk, archiefbeeld.
Volledig scherm
Tesla-topman Elon Musk, archiefbeeld. © REUTERS

Elon Musk verkoopt opnieuw aandelen Tesla

Tesla-topman Elon Musk heeft opnieuw voor 930 miljoen dollar aan aandelen in de maker van elektrische auto's verkocht, blijkt uit officiële documenten. Omgerekend gaat het om zo'n 817 miljoen euro. Daarvoor verkocht Musk 934.091 aandelen.

8 reacties

  • Bart Verbeeck

    2 jaar geleden
    Gelukkig heeft de belegger hiervan geen last. Musk heeft tijdig aangekondigd wat hij ging doen in een scenario dat de beleggers zelf hebben kunnen kiezen. Als belegger heb je zelf schuld als je dit niet hebt zien aankomen.
  • Marcus Vadis

    2 jaar geleden
    De kleine belegger die blijft nadien met kater zitten als de aandelen sterk gaan dalen in waarde, Musk heeft dan zijn geld binnen. De grote beleggers winnen altijd, de kleine belegger soms.
  • christian peeters

    2 jaar geleden
    Tesla maakt meer winst met de verkoop van emissierechten aan andere vervuilende autoproducenten dan aan hun eigen productie, dus een tesla is zeker niet goed voor het milieu.
  • Michel Werbrouck

    2 jaar geleden
    Die is geweldig slim. Zijn firma is virtueel heel veel waard. Heeft nog geen euro winst gemaakt en is volledig met staatssteun gefinancierd. Nu verkoopt hij papier en steekt het echte geld in zijn zakken. Je moet het maar kunnen.
  • Rudolf Jorissen

    2 jaar geleden
    hij zou beter zen geld investeren in hoe de batterijen te laten opruimen