Chinese gezondheidswerkers sloegen een corgi dood als deel van een “grondige ontsmetting”, nadat een coronabesmetting in het appartementsgebouw was geregistreerd.
Volledig scherm
Chinese gezondheidswerkers sloegen een corgi dood als deel van een “grondige ontsmetting”, nadat een coronabesmetting in het appartementsgebouw was geregistreerd. © Screenshot Twitter

Felle kritiek op Chinees coronabeleid nadat gezondheidswerkers corgi doodslaan tijdens “grondige ontsmetting”

ChinaIn China is er veel verontwaardiging over beelden waarin een corgi wordt doodgeslagen door de Chinese gezondheidsdiensten. In de stad Shangrao, in de zuidoostelijke provincie Jiangxi, hebben gezondheidswerkers een corgi met een koevoet vermoord nadat zijn baasjes in een hotel in quarantaine moesten wegens een coronabesmetting in hun appartementsgebouw. “Zelfs als ze dachten dat het hondje een bedreiging was of besmet zou zijn, hadden ze eerst een test moeten uitvoeren”, aldus de eigenaar van de corgi. 

15 reacties

  • robert van nuffel

    2 jaar geleden
    china de nieuwe wereld leiders wacht maar dat die de wereld gaan overheerse
  • eric brack

    2 jaar geleden
    Dat is het gevolg van de mensen met angst te mismeesteren. Ze zijn door hun autoritair bewind gebrainwashed zodat autonoom denken uitgeschakeld is door pathologische angst. We zien dat hier in Europa ook. Miljoenen mensen leven nu in angst en ze worden door de manipulerende media overtuigd dat het de schuld is van de wakker mensen ( niet gevaccineerde groep ) Ik ben benieuwd hoelang het gaat duren voor deze groep gevaccineerden wakker zullen worden ?
  • Ludovic De Beuckeleer

    2 jaar geleden
    en nu de gezondheids werkers afmaken daar ze met corona in aanraking komen/kwamen.
  • Feline Noé

    2 jaar geleden
    De toekomstige wereldheersers als we 'goedkoop' hun producten blijven kopen. Het zijn niet alleen honden die ze zo behandelen.. en dan nog het jaarlijkse levend koken...
  • Eric Leysen

    2 jaar geleden
    Degenen die China en de daar genomen maatregelen steeds verafgoden mogen zich stilaan beschaamd voelen. Degenen die vinden dat de overheid méér moet controleren en maatregelen opleggen mogen eens goed beginnen nadenken over hun wensen. Dit krijg je als je de overheid loslaat en je vrijheden laat inperken.