Conner Rousseau brengt nieuwe collectie uit van kledinglijn ‘Mateke’

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pakt binnenkort uit met een nieuwe collectie van zijn kledinglijn ‘Mateke’. De opbrengst gaat net als vorig jaar naar het goede doel. Dat maakte hij maandag bekend op Instagram. Rousseau liet ook weten zich beter te voelen nadat hij zaterdag met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis met een nieraandoening.

wvb

De Vooruit-voorzitter gaf eerder te kennen dat hij in december een week buiten strijd zal zijn, omdat hij geopereerd moet worden aan een cyste op de nieren. Hij zal daarvoor enkele dagen in het ziekenhuis moeten blijven.

LEES OOK: Steun uit onverwachte hoek voor Conner Rousseau (Vooruit) na haatberichten: “Aan alle haters, spoel uw mond”

Rousseau belandde zaterdag in het ziekenhuis en moest afrekenen met een heleboel haatberichten. Zijn zus Eloïs reageerde verontwaardigd op Twitter en nam het voor haar broer op. “Ik ben razend, verdrietig, maar vooral teleurgesteld. Mensen lachen omdat mijn broer opgenomen is op spoed. De reacties van sommige mensen zijn walgelijk. Ik vraag niet om op hem te stemmen en 100% eens te zijn met zijn politieke standpunten. Ik vraag gewoon RESPECT! #ArmVlaanderen”, klonk het.

Aan de beterhand

Intussen is de politicus aan de beterhand en ging hij weer aan het werk, zo liet hij weten. In de live-sessie deed Rousseau tevens zijn toekomstplannen voor de komende dagen en weken uit de doeken. De Vooruit-voorzitter stelt over enkele weken de nieuwe collectie van zijn kledinglijn ‘Mateke’ voor. Binnenkort zal je onder meer kunnen rondlopen met een ‘sos-sjaal’. Net als vorig jaar gaat de opbrengst integraal naar het goede doel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER