BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dit zeggen cijfers vlak voor belangrijk overlegcomité: gemiddeld aantal besmettingen opnieuw meer dan 10.000 per dag, 557 coronapatiënten op intensieve

Ons land registreert sinds vorige dinsdag - met uitzondering van de feestdag van 11 november - gemiddeld weer meer dan 10.000 nieuwe coronabesmettingen per dag. Ook de andere cijfers blijven stijgen. Er liggen nu 557 Covid-patiënten op intensieve verzorging. Dat blijkt uit gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano.

17 reacties

  • Louis Toebak

    2 jaar geleden
    Vaccinatie helpt duidelijk! Woehan! En het is de schuld van de niet-gevaccineerden! Jazeker! Woehan! Het is ook de schuld van de kleuters die hun gevaccineerde mama's en papa's aansteken! Woehan! Spuit nog maar wat slangenolie extra in! Woehan! Benieuwd welke ziektes en allergieën binnenkort de kop zullen opsteken bij al die gevaccineerde nitwits...
  • Patrick Schoeters

    2 jaar geleden
    557 covid gevallen op 250 ziekenhuizen. Dat zijn er 2 per ziekenhuis…
  • Sam Bruelemans

    2 jaar geleden
    Oude mensen blijf binnen, jeugd en werkend volk heeft al twee jaar opofferingen gebracht.. zelfstandige gaan failliet, jongere zelfmoordgedachten want leren geen normale interactie. Het virus gaat niet weg, 1.5% kans op intensieve voornamelijk ouderen. Dat is 200000 op een bevolking van 11.000.000. Al 2 jaar moet een hele samenleving in angst en op slot voor zo’n klein deel.. tijd om plan te herdenken heren politici of de nevenschade zal vele male groter zijn. Dixit, mijn oma van 74.
  • Bert De Bruin

    2 jaar geleden
    In de ene regel heeft men het over covid 19 in de andere regel heeft men het over corona. De griep valt vanaf begin dit jaar onder corona dus worden ook als zodanig in de cijfers verwerkt. Trekt men deze griepcijfers er nu van af dan valt heel hun kaartenhuisje ineen.
  • Anne Bollen

    2 jaar geleden
    En kappers daar kun je niet besmet worden, dat mondmasker werkt daar op magische manier. De vaccins liggen klaar, we hebben zelfs een primeur tegen de Delta Variant , De Croo is de meest schandelijke marionet ooit. Geef mij maar Wilmes.