“Een lokale mistbank is niet uit te sluiten vanavond”

Vannacht wordt het wisselend bewolkt en het blijft overal droog. Afhankelijk van de bewolkingsgraad zakt de temperatuur naar minima tussen +1 en +4°C. Een lokale rijmplek valt dan ook niet helemaal uit te sluiten. Bij het begin van de nacht is het nagenoeg windstil waardoor het nevelig wordt en er lokaal een mistbank kan ontstaan. Na middernacht wakkert de zuidwestenwind aan tot 2 Beaufort waardoor de zichtbaarheid op de meeste plaatsen wat zal verbeteren.

Donderdag blijft het overal in Limburg droog. Tijdens de eerste uren van de dag is er kans op lage bewolking. Daarna verschijnen er een hele tijd brede opklaringen. Tegen de avond komt er dan vanuit het noorden opnieuw lage bewolking opzetten. Uit die wolken kan er in de loop van de avond mogelijk wat lichte motregen vallen.

De temperatuur bereikt een maximum rond 10 a 11°C bij een matige zuidwestenwind. In de vroege namiddag waait er gemiddeld 4 Beaufort, tegen de avond wordt dat eerder 3 Beaufort.

In de nacht naar vrijdag zorgen de wolken ervoor dat het niet kouder wordt dan een graad of 8. Het blijft grotendeels droog maar een beetje motregen valt opnieuw niet uit te sluiten.

Bekijk hier het weer voor de komende dagen.  

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer