Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

"Telewerk verplichten is onnodig en nutteloos"

Bediendes werken gemiddeld twee dagen per week van thuis, zo blijkt uit onderzoek van SD Worx. Dat is bijna een dag minder dan in juni. De GEMS pleit ervoor om telewerk opnieuw te verplichten, al zeker tot de kerstvakantie. Maar dat zien werkgevers én werknemers niet zitten.

10 reacties

  • Anoniem

    2 jaar geleden
    De mond vol over CO2 uitstoot ,doch men kan het direct oplossen want zeer velen die pendelen hoeven dit in wezen niet en kunnen wel degelijk thuis werken.Wat moet men nog meer om zuivere lucht te hebben en geen files.Schaf eens die loonwagen af en ze staken omdat ze niet thuis mogen werken,de omgekeerde wereld ,zuivere lucht interesseert hen niet wel de deugden.
  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Hoe dan ook positief wat de dagelijkse files betreft.
  • Bert De Bruin

    2 jaar geleden
    Wat is beter voor het milieu 50 individuele ruimtes verwarmen of een kantoorruimte. 50 kleine koffiezetters of een grote. 50 mensen die elkaar kunnen aanspreken of 50 mensen die elkaar moeten bellen. 50 mensen die zitten te vloeken omdat ze weer in de file staan of 50 mensen die tieren op hun kinderen omdat ze teveel lawaai maken. Tja men moet kennelijk toch offers brengen.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Waar telewerk kan zou het de regel moeten zijn.Geen nodeloze CO2 uitstoot en geen files ,niks dan voordelen toch,maar blijkbaar dan is uitstoot en files geen probleem in sommige gevallen ,begrijpen wie kan.Moest men zelf zijn wagen moeten tanken zou men anders praten.
  • marleen verkest

    2 jaar geleden
    Telewerk amehoela wie ga er mijn extra electiciteit en verwarming telefoon enz betalen de premier mss
  1. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”
  2. Zijn lichaamsresten net op tijd gevonden? En wie is ex-man Hans D.? Alles wat we nu weten over de cold case van Annie De Poortere

    Zijn lichaams­res­ten net op tijd gevonden? En wie is ex-man Hans D.? Alles wat we nu weten over de cold case van Annie De Poortere

    Op 12 november 1994 verdween de toen 48-jarige Annie De Poortere in Sint-Martens-Latem. Tot zaterdagavond de Kerkstraat in de Oost-Vlaamse gemeente uit het niets werd afgezet door het parket. Wie was Annie De Poortere? Wat werd er gevonden? Wat is de rol van haar ex-man? En komt het nog tot een rechtszaak? In dit artikel vatten we samen wat we op dit moment weten.