Eldrid Poulina (links) en Cleefio Ignacio (rechts). © rr

Antwerps koppel sinds maandag vermist, politie spreekt van onrustwekkende verdwijning

Deurne -

De Antwerpse politie onderzoekt de verdwijning van Eldrid Poulina en Cleefio Ignacio, een Nederlands koppel van Curaçao dat al tien jaar in Deurne woont. Ze werden maandagavond voor het laatst gezien aan de Slachthuislaan, sindsdien ontbreekt elk spoor. De politie spreekt van een onrustwekkende verdwijning.

jtp

LEES OOK: Wagen gevonden in Lobroekdok bij zoektocht naar vermist koppel

Eldrid (62) en Cleefio (55) werden maandag voor het laatst gezien in Sint-Job-in-’t-Goor. “Mijn moeder werkte daar sinds kort. Na haar werk werd ze opgehaald door mijn vader”, vertelt hun dochter Beverly (29). Rond 21.45 uur deed Eldrid nog een telefoontje naar haar andere dochter.

Wat er daarna gebeurd is, is nog onduidelijk. De kapotte gsm van Eldrid werd later teruggevonden aan de Slachthuislaan, bij een doe-het-zelfzaak. “Dat bedrijf is helemaal niet in de buurt van waar mijn moeder werkt en ook niet op weg naar huis. De Slachthuislaan ligt ook in de lage-emissiezone, waar mijn vader met zijn auto niet mag rijden”, zegt ze.

De familie is dan ook ongerust en deed op sociale media een oproep naar getuigen die druk gedeeld wordt. De Antwerpse politie zegt dat het de bezorgdheid van de familie deelt. “Er zijn redenen om aan te nemen dat dit een onrustwekkende verdwijning betreft”, vertelt woordvoerder Wouter Bruyns. “Het onderzoek naar de verdwijning is volop aan de gang, onder leiding van het Antwerps parket en samen met de Cel Vermiste Personen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen