Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Geert De Rycke

Hebt u nog vragen na het Overlegcomité? Stel ze hier

Het Overlegcomité heeft woensdagavond verstrengingen aangekondigd. Zo wordt telewerk tot 12 december verplicht voor vier dagen per week en moeten we het mondmasker op veel meer plaatsen weer dragen. Verder moet iedereen een boosterprik kunnen krijgen tegen het voorjaar van 2022. Hebt u nog vragen na het Overlegcomité? Stel ze dan in het onderstaande formulier. Wij bundelen voor u de antwoorden op de belangrijkste vragen.

27 reacties

  • Steve Sinia

    2 jaar geleden
    Vraagje je bent niet gevaccineerd maar je wil covid safe ticket je laat je testen. De test is ok en je krijgt cst moet je dan nog eens een test laten doen om danscafé of discotheek binnen te mogen?? Zo ja dit is toch absurt 2 testen binnen 24h!!
  • Franky Verbeke

    2 jaar geleden
    Die corona is het kind een naam geven, daar zit wel veel meer achter, je zult wel zien volgend jaar wat voor regelmentje,s zullen bij komen.
  • Jean DE BRUYNE

    2 jaar geleden
    Wanneer stapt de regering eindelijk eens op is serieuze vraag
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Wanneer gaan ze bij Vivaldi toegeven dat ze op alle vlakken falen en voor niks een oplossing vinden.
  • Freddy Madou

    2 jaar geleden
    Ze lopen terug achter de feiten aan zoals gewoonlijk, is er daar nu niemand bekwaam om degelijke maatregelen te treffen, en wat betreft de horeca en andere zelfstandigen hebben ze nog niet genoeg ontvangen, ze hebben bijna allemaal een kleine lotto gewonnen en nog janken dat ze niet genoeg hebben.