Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Djokovic wint ook tweede duel op ATP Masters en is groepswinnaar, Tsitsipas geeft forfait

MastersNovak Djokovic heeft ook zijn tweede poulewedstrijd gewonnen op de ATP Finals in het Italiaanse Turijn. De Servische nummer één van de wereld versloeg de Rus Andrey Rublev (ATP 5) na één uur en negen minuten tennis in twee sets (6-3 en 6-2). Djokovic is door de overwinning zeker van de poulewinst in de groene groep.

0 reacties

  1. Héél even romantiek, dan weer topfinale

    Héél even romantiek, dan weer topfinale

    Onze nieuwe nationale tennisheld is - even - terug in het land. Gisteren vertrokken David Goffin (26) en zijn vriendin Stéphanie uit Londen - "met een hoofd vol herinneringen", zo schreef zij bij deze foto op Instagram. Veel tijd voor romantiek is er niet: gisteravond sliep Goffin bij zijn coach in Charleroi, vandaag trekt hij al naar Lille om zich voor te bereiden op de Davis Cupfinale. Niet alleen zijn vriendin keek zondag met open mond naar de historische Masters-finale van haar "kampioen": liefst 310.000 Vlamingen volgden de match op BBC2. Het tweede kanaal van de Britse openbare omroep was daarmee de derde best bekeken zender in Vlaanderen. Op de 'eigen' zenders was de match, tot groot ongenoegen van veel fans, niet te zien. Enkel op Telenet Play Sports kon je kijken met Nederlandstalig commentaar.
  2. Sollicitatietests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”
    Jobat

    Sollicita­tie­tests: hoe beslissend zijn de resultaten? En hoe blink je hierin uit? “Dit zijn de grootste tips die we kunnen meegeven”

    Haak jij al af bij de gedachte dat je een persoonlijkheidsvragenlijst of cognitieve test zal moeten afleggen voor een sollicitatie? Je bent niet de enige. Toch brengen selectietesten voor jou vooral voordelen met zich mee op lange termijn. Twee experts van het hr-consultancybedrijf Hudson leggen Jobat.be uit wat je scores voor jou kunnen betekenen, en geven tips om de vragenlijsten tot een goed einde te brengen.