De Brussels Motorshow trok in januari 2020 - nog voor de coronacrisis - nog 500.000 bezoekers.
Volledig scherm
De Brussels Motorshow trok in januari 2020 - nog voor de coronacrisis - nog 500.000 bezoekers. © BELGAIMAGE

Autosalon mikt op 300.000 bezoekers

Het Autosalon gaat in januari door, maar dat zal niet zijn zoals andere jaren. Tickets zullen enkel online worden verkocht, en er zal worden gewerkt met tijdsloten. Organisator Febiac schat dat ongeveer 300.000 bezoekers zullen komen opdagen.

2 reacties

  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Gelukkig is het afgeblazen want zoveel verstand blijkt men niet te bezitten dat niet de moment is 300000 man over de vloer te krijgen.
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    En daarna begin vd 5e golf..
  1. “Zo voorkom je dat je een boete krijgt”: politie-expert verduidelijkt regels over bakfietsen, e-steps en andere voertuigen
    PREMIUM

    “Zo voorkom je dat je een boete krijgt”: politie-ex­pert verduide­lijkt regels over bakfietsen, e-steps en andere voertuigen

    Hoeveel kinderen mogen op een longtailfiets? En hoe zit dat met speedpedelecs, al dan niet met bak ervoor? Mag daar nog zo’n wagentje of kinderfiets aan? En wat met steps en fatbikes? “Maar liefst vijf wetgevingen moet je raadplegen om dat te weten te komen”, aldus Wim De Schutter van de Antwerpse politie. Voor wie ze liever niet wil doorploegen, zet hij netjes op een rijtje wat mag en waarmee je een boete riskeert.
  2. Autosalon wordt véél kleiner (maar de ticketprijs wordt niet aangepast)
    PREMIUM

    Autosalon wordt véél kleiner (maar de ticket­prijs wordt niet aangepast)

    Halverwege september bracht HLN de primeur dat het Autosalon op de Heizel dan toch doorgaat, in januari 2022. Alleen is de vraag hoe het er zal uitzien, en of het nog wel de verwachtingen zal inlossen van het publiek dat er traditiegetrouw massaal op af gaat. Niet alleen blijven Volvo en een paar voor het grote publiek minder belangrijke merken als Mazda of Tesla en Polestar weg: ook de belangrijkste merken van de importeur D’Ieteren (Audi, Skoda, Volkswagen, Seat en Volkswagen) blijven thuis. Maar er is meer. Zo vernemen we uit betrouwbare bron dat zowat alle merken serieus gaan snijden in de ruimte die ze met hun stand innemen.