Twee lichamen aangetroffen in teruggevonden wagen bij zoekactie naar vermist koppel

In het Lobroekdok aan de Slachthuislaan in Antwerpen is donderdagmorgen de wagen van een vermist koppel uit Deurne gevonden. Dat gebeurde tijdens een zoekactie van de politie en de Cel Vermiste Personen naar Eldrid Poulina en haar man Cleefio Ignacio, die sinds maandag vermist waren. Er werden ook twee lichamen aangetroffen. Dat bevestigt de Antwerpse politie.

Rond 9 uur streken de Antwerpse politie, de Cel Vermiste Personen en de Civiele Bescherming neer aan het Lobroekdok. Op die plek, aan een doe-het-zelfzaak, werd de kapotte gsm van Eldrid Poulina dinsdag aangetroffen. De Nederlandse vrouw was samen met haar man Cleefio Ignacio sinds maandagavond vermist.

Er waren vermoedens dat de wagen van het koppel uit Deurne in het water was beland, onder meer omdat er bandsporen zichtbaar waren die naar het dok leidden. Tijdens de zoekactie vonden duikers inderdaad een wagen in het water.

Het voertuig werd uit het water getakeld. Daarbij bleek dat de nummerplaten overeenkomen met die van het vermiste koppel. Het gaat dus om hun auto. Er werden ook twee lichamen aangetroffen.

Er wordt een gerechtelijk onderzoek opgestart, dat moet klaarheid scheppen over de context en de omstandigheden van het incident.

Eldrid Poulina (links) en Cleefio Ignacio (rechts). ©  RR

 ©  jtp

 ©  jtp

 ©  jtp

 jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer