Professor Kristoff Corten.
Volledig scherm
Professor Kristoff Corten. © RV/Wannes Nimmegeers

Arts trekt van leer tegen antivaxers: "Ziehier de vierde coronagolf uitgedrukt in simpele geboortejaren op intensieve”

Een orthopedisch chirurg van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) is op sociaalnetwerksite LinkedIn van leer getrokken tegen mensen die weigeren om zich te laten vaccineren. “Je gelooft niet dat vaccins de opnames op ICU verminderen? Zie hier de vierde coronagolf uitgedrukt in simpele geboortejaren op de intensieve zorg”, aldus professor Kristoff Corten.

345 reacties

  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    @Carin Desmet. De meerderheid van dokters en verplegenden staan wel achter de vaccinatie campagne. Het is slechts een kleine minderheid die veel lawaai maakt. Veel geblaat met weinig wol. Ga eens een tijdje in een ziekenhuis werken, dan zul je recht van spreken hebben. Ik zat er middenin en ben blij dat ik nu met pensioen ben. Maar ik hoor nog de dagelijkse realiteit van ex collega's.
  • Rudi Geubels

    2 jaar geleden
    Steeds lees ik de standpunten van gevaccineerden tegenover anti-vaxers, wat ook steeds uitmondt in een welles-nietes discussie die ons niet verder helpt. Intussen blijkt de meerderheid van de patiënten op intensieve zorg te bestaan door niet-gevaccineerden. Misschien moeten zo enkele patiënten gevonden worden die uit eigen ervaring getuigen wat het virus met hen heeft gedaan, wat hun ervaringen waren in het ziekenhuis en hoe ze nu de gevraagde vaccinatie evalueren? Beter inzicht bepaalt gedrag..
  • Jacques-Philippe Leclerc

    2 jaar geleden
    Hilde Heddebauw; "Waarom horen we niet méér over Portugal? De Communisten (Partido Comunista Português), zijn aan de leiding, en iedereen is verplicht gevaccineerd!" Het is maar weer hoe je het leest.
  • Carla Van Geel

    2 jaar geleden
    @Carin Desmet, Als u beweert dat gevaccineerden met 3de prik Pfizer vaccin in ziekenhuizen liggen met hartfalen, dan zou u die bron erbij moeten zetten, want u bent er waarschijnlijk niet bewust van dat sommige mensen door uw fake beweringen zouden twijfelen zich te vaccineren en daardoor in levensgevaar kunnen geraken. Is bewust de gezondheid en leven in gevaar brengen van anderen niet strafbaar?
  • Carin Desmet

    2 jaar geleden
    Daarmee dar de verpleegkundigen en Dokters staking aankondigen tegen verplichte vaccinatie. Stop met u onzin. Alles op niet gevaccineerden te steken. 1. Ziekenhuizen tekort personeel door wanbeleid regeringen al jaren. 2. In Juni wist regeringen dat vacins niet helpen tegen Delta en reeds 40 % nog werkte tegen corona. 3. Veel gevaccineerden met 3 de prik pzifer in ziekenhuizen met hartfalen. Tekort aan personeel is niet de die 20 % niet gevaccineerden