Het nieuwe logo en het nieuwe vliegtuigdesign van Brussels Airlines
Volledig scherm
Het nieuwe logo en het nieuwe vliegtuigdesign van Brussels Airlines © Brussels Airlines

Poolse krant kijkt vreemd op na bekendmaking nieuw logo Brussels Airlines:”Nagenoeg identiek”

Bij de Poolse krant Gazeta.pl is donderdag vreemd opgekeken toen ze het nieuwe logo van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines onder ogen kregen. Dat lijkt immers heel sterk op het eigen logo. Er is contact opgenomen met Brussels Airlines, zo liet Gazeta.pl aan Belga weten. De luchtvaartmaatschappij ziet geen probleem: "Er is geen verwarring mogelijk."

32 reacties

  • Willy van craen

    2 jaar geleden
    Ze zeggen steeds dat ze verlies doen maar vliegtuigen schilderen kost veel geld. De staat of de burger zal dit wel betalen. Terug onkundige managers zoals voorheen?
  • guido de cock

    2 jaar geleden
    Het logo van Vivino is ook met bollen. Kwestie van hoe je ze rangschikt. Dus plagiaat -nee. Alleen eerst een dure ontwerper , dan een dure advocaat. Mijn advies is gratis !
  • Nico Herbots

    2 jaar geleden
    Ik zou mijn geld terugvragen aan de 'designer' van dit logo. Ik wil niet weten hoeveel deze rebranding heeft gekost trouwens. Stelen kan iedereen, maar de truuc is om het onopgemerkt te doen. Misschien eerst eens beginnen met je bedrijf gezond te maken en je personeel deftig te betalen. Een goeie reputatie en eerlijk beleid doen veel meer voor je bedrijf dan een 'nieuw' logo met daarachter een reeks aalgladde en holle missies en waarden die vaak ook recht uit een marketingboekje zijn gekopieerd.
  • luc dierick

    2 jaar geleden
    Als ze al winst maken is het door de overvloedige subsidies Zodus Wat is het probleem?
  • Guy Custers

    2 jaar geleden
    Alle "negatieve" commentaar is meer dan terecht! Zou toch willen weten wat Carsten Spohr hier van te zeggen heeft!