Ilan Van Wilder.
Volledig scherm
Ilan Van Wilder. © Photo News

“Blij dat we hem kunnen binnenhalen”: Deceuninck-Quick.Step biedt oplossing voor Ilan Van Wilder, die deel zal uitmaken van ‘gouden drietand’

WielrennenDe vechtscheiding tussen Ilan Van Wilder en Team DSM kent dan toch een ‘happy end’. Met dank aan... ‘deus ex machina’ Patrick Lefevere, die het 21-jarige Vlaams-Brabantse toptalent een contract aanbiedt tot eind 2023. Bij Quick.Step-Alpha Vinyl vindt Van Wilder zijn provincie- en generatiegenoot Remco Evenepoel terug.

6 reacties

  • chris gruyaert

    2 jaar geleden
    Een heel goede zaak voor alle partijen. We kijken uit naar je prestaties, Ilan !
  • Luc Van Goethem

    2 jaar geleden
    Fijn dat er een oplossing is voor Van Wilder, maar ik vraag me wel af waarom bepaalde personen hier het weer nodig vinden om af te geven op Remco Evenepoel met deuitleg dat Remco dan voor hem kan rijden. Het zijn allebei talentrijke jongens die een mooie carrière kunnen hebben, laat ze geleidelijk aan verder groeien, maar de negativiteit van sommigen mag stilaan wel eens gaan stoppen.
  • frank verheyden

    2 jaar geleden
    Prachtig er zijn toch nog heren met verstand in de koers Patrick ik heb veel respect voor u daar kan Nick nog iets van leren
  • Henk Juwet

    2 jaar geleden
    Dan kan Evenepoel voor hem rijden
  • Eric Maes

    2 jaar geleden
    Als het klikt met Remco, heeft Belgie een super duo voor het rondewerk. En als Vansevenant blijft doorgroeien, dan heeft Lefevre het groot lot gewonnen.