Prinses Charlène van Monaco is opgenomen in een kliniek omdat ze oververmoeid is.
Volledig scherm
Prinses Charlène van Monaco is opgenomen in een kliniek omdat ze oververmoeid is. © Photo News

"Ze beseft dat ze hulp nodig heeft": prinses Charlène opgenomen in kliniek met ‘oververmoeidheid’

RoyaltyPrinses Charlène van Monaco (43) is opgenomen in een kliniek omdat ze “oververmoeid” is. Haar echtgenoot prins Albert gaf donderdag al toe dat de prinses uitrust op een plek die niet in Monaco ligt en laat nu, een dag later, aan het Amerikaanse tijdschrift People weten dat het gaat om een gespecialiseerde kliniek.

5 reacties

  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Je zou voor minder gestresseerd zijn, wie weet van hoeveel kinderen (die wij niet weten) is zij nog op de hoogte. Elke seconde van de dag op je hoede moeten zijn dat er zich geen "kind" aanbied dat door hem links of rechts verwekt is geweest/ Voorbeeldige ouders, de kinderen dat is andere koek, body guards, rokkenjagers,circusdirecteurs,etc. voor de meisjes, voor hem was "alles goed". Run Charlene, run. U hebt nog een hele toekomst tegemoet om gelukkig te worden.
  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Oververmoeit van het werken dat kan niet maar misschien wel om met zo een flierefluiter getrouwd te zijn ! Eigenlijk was het nooit een écht huwelijk uit liefde maar eigenlijk werd ze gewoon ingehuurd om troonopvolgers te kweken voor niks anders !
  • LOU VERTOMMEN

    2 jaar geleden
    Het is duidelijk dat er hier een ernstige problematiek achter zit!
  • Mireille Vergauwen

    2 jaar geleden
    Daar moet toch een reden voor zijn per slot van rekening moet ze geen huishouden doen en kinderen grootbrengen ze heeft personeel om alles op te vangen en zelf tijd om zich samen met haar kinderen te ontspannen.die heeft het leven in die kringen onderschat! Er zijn er die dat aankunnen maar anderen die dat niet kunnen zonde voor haar kindjes die kunnen er niets aan doen
  • Emi Hergersberg

    2 jaar geleden
    zoek oorzaak, en neem een besluit. Gezondheid en geluk hebben vaak een prijs. Verschillende operaties en behandelingen zijn ook niet altijd een goede oplossing. Men kan er nog zieker van worden.