Anouk Matton en zus Hilke vertellen in Story over hun goeie band en de kritiek die ze te verduren krijgen van de buitenwereld.
Volledig scherm
PREMIUM
Anouk Matton en zus Hilke vertellen in Story over hun goeie band en de kritiek die ze te verduren krijgen van de buitenwereld. © RV

Anouk Matton en haar zus bekomen van harde kritiek op docureeks: “Hilke was de ster, ik de pispaal”

ShowbizzSinds haar realityreeks weten we dat Anouk Matton (28), de vrouw van Dimitri Vegas (39), een drie jaar oudere zus heeft, Hilke (31). Die werkt bij een traiteur en dus liggen hun levens eigenlijk mijlenver uit elkaar. In dit exclusieve dubbelinterview vertellen de twee honderduit over hun band, hun kindertijd, de gevaren van de roem - “Anouk stresst al van een natuurlijk slaappilletje” - en counteren ze de harde kritiek op docusoap ‘Anouk Matton Privé’. “Bepaalde dingen zijn door montage wel uit hun context gehaald.”

6 reacties

  • Jan Verbinnen

    2 jaar geleden
    Dit was ok, en moest het normaal geweest zijn zou er geen VB programma moeten zijn dus Anouk well done.
  • Heidi Jolling

    2 jaar geleden
    Als je meedoet aan een tv programma moet je tegen de kritiek kunnen. Ze kwam ook wel over als een poppemieke en niet als een hardwerkende zakenvrouw.
  • Bruno Melotte

    2 jaar geleden
    Super lieve dames. Anouk heeft de voetjes op de grond. Vele zouden er beter een vb aan nemen.
  • Vicky Dayer

    2 jaar geleden
    Trek het jullie niet aan. De mensen hebben tegenwoordig op alles commentaar. Ik vond het een tof programma.😉
  • Danny Emmerechts

    2 jaar geleden
    Al bij al nog een mooie reeks. Leuk om ook eens binnen te kijken in hun leven. Anouk laat zien dat ze een verstandige en leuke vrouw is. Tegenwoordig krijg je op alles commentaar online. Niets van aantrekken, ook vaak gewoon jaloezie. Veel succes nog!