Christian Benteke.
Volledig scherm
Christian Benteke. © AP

Hazard voorbij en Ronaldo op de hielen: Benteke schaart zich bij beste 50 schutters ooit in Premier League, slechts één Belg doet beter

Premier LeagueVijf goals in vijf weken. Christian Benteke verkeert in bloedvorm. Hij scoorde tweemaal bij Crystal Palace in de spectaculaire draw tegen Burnley (3-3). Zo is hij de beste Belgische schutter van het moment in Engeland én komt hij de top 50 binnen van doelpuntenmakers in de Premier League. 

9 reacties

  • Jéjou

    2 jaar geleden
    Mensen die hier op Lukaku nog aant discussiëren zijn: bekijk de stats! Van mij part mag hij een grote mond hebben want hij doet het maar! Hoelang is Benteke al in Premier League? met 2 goals de laatste 3-4 jaar (uiteraard bij manier van spreken!) Is OK maar ver van zijn form! Hazard en Lukaku haalden betere cijfers in PL en zijn een èchte meerwaarde, punt!
  • lodewijk cristiaens

    2 jaar geleden
    benteke zou een vaste waarde in de nationale ploeg zeker verdienen, en niet enkel als invaller
  • Robert Van Haver

    2 jaar geleden
    terug in form en dus pakken beter dan Rom of Charles (wie?)
  • joachim despierre

    2 jaar geleden
    goed op dreef en bemerk ook meteen dat hij vaak in zijn eigen 16 meter zit om mee te verdedigen ... Als hij goed is, zie ik hem wel liever spelen dan Big Rom ...
  • moons fons

    2 jaar geleden
    Was ook uitstekend met de Nationale ploeg ! Als hij evenveel mag spelen als Lukaku is hij zeker een pluspunt ! Bovendien heeft hij véél minder streken ! Chelsea draait als een tierelier yep zonder LKK ! Al gemerkt ?