Jeroen Meus vertelt in Dag Allemaal over 10 jaar 'Dagelijkse Kost'.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Meus vertelt in Dag Allemaal over 10 jaar 'Dagelijkse Kost'. © Marketing

Jeroen Meus serveert al 10 jaar ‘Dagelijkse Kost’, maar: “Ik zit te veel in een studio, ik wil terug de hort op”

ShowbizzEr zijn al veel tv-koks gekomen en gegaan, maar Jeroen Meus (43) blijft na meer dan tien jaar ‘Dagelijkse Kost’ de grote chouchou. En nu ‘Twee Tot De Zesde Macht’ achter hem ligt, broedt hij op iets nieuws. “Ik wil nog eens naar buiten, uit de studio”, zegt hij. “Maar niet meer zonder dat met Stéphanie te bespreken.” Een uitgebreid gesprek over z'n gezinsleven, z'n ambities en de kritiek die hij soms krijgt. “Mensen schreven dat ik een vuilaard was.”

43 reacties

  • Desmet Carine

    2 jaar geleden
    Ik denk dat de meesten hier kritiek geven 3 sterrenkoks zijn, ik kijk niet altijd maar daarom breek ik Jeroen niet af
  • katty Philips

    2 jaar geleden
    Alleen dat Katrientje is geen meerwaarde voor het programma.
  • Johan Vanautgaerden

    2 jaar geleden
    Voor mij is het ontspanning en zijn gerechten zijn lekker, goed uitgelegd ook handig dat je het filmpje kan zien. Geen dikke nek, gewoon eenvoudig. Misschien wel eens de tijd en temperatuur vermelden van de gerechten die in de oven moeten.Klagers heb je altijd, indien ik een programma niet goed vind dan kijk ik naar een andere post.Altijd die negatieve mensen pfff denken jullie niet dat het nu al triestig genoeg is.
  • Richard Derijcke

    2 jaar geleden
    Wordt het niet tijd dat het stopt? Telkens nieuwe keukens, keukenapparaten, dure ingrediënten en dure kleding, allemaal op kosten van de belastingbetaler. Het is en blijft een grote show met weinig meerwaarde. Ga, Jeroen. Ga op,de hort en blijf weg van het scherm of ga je doen zoals Coppens en centjes verdienen met een realityshow?
  • Dirk Van Der Kelen

    2 jaar geleden
    Prachtig programma, rustig aangebracht en door prima kok. Als je dan het lawaai van Ben Crabbe nadien vergelijkt. Ik denk dat die doof! Doe zo verder Jeroen!