AFP
Volledig scherm
© AFP

Hoogspanning houdt aan: Red Bull broedt op klacht nu Hamilton plots ongenaakbaar lijkt

Formule 1Lewis Hamilton en Max Verstappen zijn aan elkaar gewaagd. Maar het scoreverloop van het seizoen illustreert vooral dat de uitkomst onvoorspelbaar is. En maakt ook duidelijk waarom Red Bull misschien op een klacht tegen Mercedes broedt. Want plots is de bolide van Hamilton ongenaakbaar - ze kijken opnieuw naar die achtervleugel. Verstappen: “Het verschil in snelheid is groot. Ik verwacht geen wonderen.” Hamilton hield het na de kwalificaties op “hard werken loont”. 

33 reacties

  • dirk govaerts

    2 jaar geleden
    RB verbloemt de enorme blunder die ze begingen toen Mercedes wel voor nieuwe motor koos en zij bleven vast houden aan dit blok metaal . DAAR is de ellende begonnen voor max en nu moet alles er bij gehaald worden om dat net uit the picture te houden . Max stond toen ver voor en had gewoon mee moeten gaan , dus nieuwe motor en dan was de titel nu al binnen geweest want dan waren ze nu sneller en had hij 1 van de 4 races gewonnen .RB faalt , en dat is niet de 1e keer
  • Jos Van De Plas

    2 jaar geleden
    Mentaal staat Max veel verder en durft verder uit zijn comfortzone treden dan Hamilton, zijn rijtechniek is ongezien en ongekend en wordt niet getollereed door Mercedes.
  • Steven Avonts

    2 jaar geleden
    Mercedes en Hamilton moeten kampioen worden; dat is nu toch wel duidelijk! Voor mij is Max nu al reeds de kampioen van 2021!!!!!! 2 keer van de baan geramd door bleiterke en deze mag nog altijd in een f1 auto plaatsnemen? Schandalig gewoon.
  • Gerome van den Abbeele

    2 jaar geleden
    verstappen is een klein kind en mag tevreden zijn dat hij vorige wweek niet gedeclaseerd is na zijn poging om hammilton van de baan te rijden
  • Stefaan Breynaert

    2 jaar geleden
    Gaan ze F1 wagens ook elektrische motoren opdringen zoals met de gewone bevolking.