Hamilton aan het feest in Qatar. De titelstrijd blijft met nog twee races te gaan uiterst spannend.
Volledig scherm
Hamilton aan het feest in Qatar. De titelstrijd blijft met nog twee races te gaan uiterst spannend. © REUTERS/Hamad I Mohammed/Pool

De titelstrijd gaat naar een kookpunt: oppermachtige Hamilton wint in Qatar en hijgt steeds meer in nek Verstappen

Formule 1De schade beperkt na een gridstraf voor Verstappen, met de tweede plaats én een bonuspuntje (snelste ronde) achter de veel te rappe Lewis Hamilton. Ook na Qatar leidt Max Verstappen nog het WK en in Saoedi-Arabië wacht zelfs een eerste (flinterdunne) titelkans. Maar zijn titeluitzicht werd er niet beter op in Qatar, waar Hamilton weer domineerde en Fernando Alonso (40) verrassend mee op het podium mocht.

23 reacties

  • Marie Vanakker

    2 jaar geleden
    Weer eens mooi om te zien hoe zo een oppermachtige Mercedes Hamilton steeds maar weer laat winnen. Volgend jaar met Russel als teamgenoot ga je pas echt het talent zien van Hamilton. Je zal ook merken dat Bottas plots niet meer verder komt dan de 15e plaats.
  • rudi van dijck

    2 jaar geleden
    voor sommigen hier. er is een budget plafond!! en toch moet er maar voor 1 jaar 10% uit de vloer.. en ja zelfs Ros Brawn gaf aan voordeel RBR dus. dat heeft RBR en AT team juist een enorme boost gegeven met hun hi rake verhaal. al de rest moest extra dure kosten maken, om de wagens rij baar te krijgen. een mooi geschenk van de FIA hoor. en Mercedes heeft die turbo sterker gemaakt waardoor die meer toeren aankan en ja dat is volledig legaal!! daar dat buiten het motor gebied valt.
  • Katrien Caers

    2 jaar geleden
    2 keer Hamilton uit de race kegelen en klaar is kees, of eerder klaar is Max.
  • viviane laeremans

    2 jaar geleden
    Ik volg de F1 al 40 jaar. Lewis Hamilton is op zijn beste als hij in een hoekje geduwd word zoals vorige week. Max is ook een goede rijder maar is daarom nog geen Alonso ( die met een slechtere wagen toch 3 de werd). Vader Verstappen heeft t niet gemaakt in de F1, zijn zoon wel maar Max mag geen hoogmoed krijgen en altijd achter dingen zoeken die er ni zijn en zeker ni tegen een 3x wereldkampioen in F1 zeggen dat hij geen raad nodig heeft van hem. Dat is hoogmoed
  • Philippe Heymans

    2 jaar geleden
    Wat gaan ze straks uitvonden moest redbull voor max zou rijden...