©  BELGA

Beerschotfans steken de draak met “toupetje” van Helmut Lotti, die kan ermee lachen

De vete tussen de Beerschot-supporters en Helmut Lotti gaat onverminderd voort. Recent schreef Lotti niet al te mooie dingen over Beerschot op sociale media en daarop hadden de paars-witte fans zondag een sarcastisch antwoord klaar.

tsfn

“Bedankt Helmut, toupetje af”, stond te lezen op spandoeken die Beerschot-supporters voor de aftrap tegen Genk ontrolden. Dolle pret in de tribunes van het Olympisch Stadion, want daarmee trokken ze Helmut Lotti in het belachelijke.

Helmut Lotti en de Beerschot-aanhang zijn sinds kort niet de beste vrienden. De zanger is de laatste tijd erg actief op sociale media als het over de vaderlandse competitie gaat. Dat levert hilarische toestanden op op het internet, maar over Beerschot ging hij recent zijn boekje te buiten. Dat vond althans ondervoorzitter Walter Damen in zijn wekelijkse column in Gazet van Antwerpen. Op de Facebook-pagina van Sporza zei Lotti namelijk het volgende na de belangrijke zege tegen Seraing: “Je ziet wel vaker dat mensen nog een laatste energieke opflakkering hebben voor de tijd van gaan gekomen is.”

Die boutade schoot in het verkeerde keelgat bij velen die Beerschot een warm hart toedragen. Afgelopen zondag was het dus tijd voor revanche op komische wijze. Verrassend genoeg reageerde Lotti wel erg positief op de Facebook-pagina van Sporza. “YES YES YES! De verrijzenis is een feit. Proficiat, mannen!” luidde het. Wanneer iemand hem vroeg of hij het bewuste spandoek gezien had, antwoordde hij lacherig: “Ja, maar ik ga het toupetje toch niet afzetten.”

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners