‘De Buurtpolitie’-actrice Dorien Reynaert schrijft open brief aan regering: “Wij moeten boeten voor jullie laksheid”

ShowbizzDorien Reynaert (32) heeft een open brief geschreven aan Alexander De Croo. De actrice, die ook een evenementenbedrijf heeft, is de wanhoop nabij nu ze haar job onmogelijk kan uitoefenen en geen financiële steun krijgt. “Jullie hebben niks preventiefs ondernomen, maar gewoon afgewacht. Dan is het heel gemakkelijk om de verantwoordelijkheid bij de werkende mens te leggen en met het vingertje te wijzen en te dreigen met torenhoge boetes en straffen.”

19 reacties

  • Piet Luttich

    2 jaar geleden
    Zoals gewoonlijk staan de beste stuurlui aan wal. Wie het beter kan moet ook maar in de politiek gaan. Kritiek geven is gemakkelijk.
  • Chantal Claes

    2 jaar geleden
    Ik snap er niks meer van. Kerstmarkten buiten worden massaal geschrapt, terwijl ze in de frisse lucht doorgaan. Rob de Nijs ed, bomvolle zalen, dat mag? En dat Covid safe ticket, dat je moet tonen, sorry he, wat zegt dat nu uiteindelijk? Hoeveel van die concertgangers zijn misschien positief zonder het te weten? En besmetten op hun beurt verder.
  • Marc Vranckx

    2 jaar geleden
    Is het niet te gemakkelijk om op de regering te schieten. Na 1,5 jaar blijven de regels nog altijd hetzelfde. Niet de politiekers geven het virus door maar zij die zich niet aan de regels houden.
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    We hebben van alles te korten , zorgpersoneel voor rust en ziekenhuizen ( er is meer te verdienen met zelfstandig thuisverpleging , dikke auto enz.. ) leerkrachten , tandartsen , poetshulp , vaccinatie personeel , nu hebben ze vaccins maar geen personeel . enz… wat doen de regeringen , enkel ruzie maken en er veranderd niets .
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Enkel om geen tegemoetkomingen meer te moeten geven. Schaf al die verschillende ruziemakende regeringen af en besteed het geld aan belangrijkere zaken !