12-jarig meisje aangerand in park De Mik

Brasschaat -

Een 12-jarig meisje is zondag aangerand door een fietser in park De Mik in Brasschaat. Een wandelaar trof het slachtoffer samen met haar vriendin in shock aan en verwittigde de politie.

De feiten speelden zich zondagmiddag rond 15u af. Twee meisjes van 12 jaar waren in park De Mik aan het wandelen, toen ze plots gevolgd werden door een jongeman op een fiets. Hij probeerde hen tegen te houden, maar de meisjes sloegen op de vlucht. Niet ver van de parking van de kinderboerderij kon de verdachte hen inhalen. Hij greep een van de meisjes vast en betastte haar.

Het meisje kon zich losrukken en sloeg op de vlucht. Even later trof een wandelaar het slachtoffer samen met haar vriendin aan. Die verwittigde de lokale politie van Brasschaat, die ter plaatse kwam en tevergeefs nazicht deed in de omgeving.

Volgens ATV werd het meisje volledig in shock overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze de nacht doorbracht. Haar kledij werd meegenomen voor DNA- en sporenonderzoek. Het parket is een onderzoek gestart.

De vader van het slachtoffer plaatste een opsporingsbericht op Facebook met een beschrijving van de verdachte. Een getuige zou de vermoedelijke dader hebben zien fietsen op de Brechtsebaan richting Sint-Job-in-’t-Goor, maar voorlopig is er van hem nog geen spoor.

jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER