12-jarig meisje aangerand door fietser in park in Brasschaat: meisje naar ziekenhuis, vriendinnetje in shock

Een 12-jarig meisje is zondag aangerand door een fietser in park De Mik in Brasschaat. Een wandelaar trof het slachtoffer samen met haar vriendin in shock aan en verwittigde de politie. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht, waar ze de nacht doorbracht.

Het incident speelde zich zondagmiddag rond 15 uur af. Twee meisjes van 12 jaar waren in park De Mik aan het wandelen als ze plots gevolgd worden door een fietser. De twee proberen te vluchten, maar worden niet ver van de parking van de kinderboerderij ingehaald. De fietser grijpt een van de meisjes vast en randt haar aan.

Het meisje kan zich uiteindelijk losrukken en slaat op de vlucht. Een wandelaar treft het slachtoffer en haar vriendin enige tijd later aan en verwittigt de lokale politie van Brasschaat. Die kwam ter plaatse en deed tevergeefs nazicht in de omgeving.

Het meisje werd volledig in shock overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze de nacht doorbracht. Haar kledij werd meegenomen voor DNA- en sporenonderzoek. Het parket is een onderzoek gestart. De vader van het slachtoffer plaatste een opsporingsbericht op Facebook. Een getuige zou de vermoedelijke dader hebben zien fietsen op de Brechtsebaan richting Sint-Job-in-’t-Goor, maar voorlopig is van de verdachte nog geen spoor.

atv, jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer