©  REUTERS

Breed glimlachende Lukaku neemt deel aan afsluitende training maar CL-duel tegen Juventus komt vermoedelijk te vroeg

Bron: BELGA

Romelu Lukaku is hoogst onzeker voor de clash van dinsdag tussen Chelsea en Juventus, op de vijfde speeldag in groep H van de Champions League. Al gaf Chelsea wel beelden vrij waaruit blijkt dat hij de afsluitende training heeft meegemaakt.

“Zondag heeft hij voor de eerste keer met de groep getraind en dat is goed verlopen”, vertelde Chelsea-coach Thomas Tuchel maandag op het persmoment. “Momenteel zit hij samen met de medische staf om te bekijken of er een reactie geweest is en maandagavond trainen we nog een laatste keer. Misschien kunnen we hem wel selecteren, maar dan zal het enkel zijn om in het slot van de wedstrijd wat minuten te maken. Dat is het maximum, meer zit er voorlopig niet in.”

De Belgische topschutter aller tijden staat sinds 20 oktober aan de kant met een enkelblessure, opgelopen in het Champions League-duel tegen het Zweedse Malmö. Aanvankelijk werd er slechts een afwezigheid van een tweetal duels vooropgesteld, maar dat werd al snel bijgesteld tot een terugkeer na de interlandperiode. Ook die deadline bleek te nipt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(belga)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer